Seat

Lest het best: SEAT Leon ‘Lesauto van het Jaar 2015’

Leon_149_my2013_nl_lesautoDe SEAT Leon is door de rijschoolbranche uitgeroepen tot ‘Lesauto van het Jaar 2015′. Dit werd bekend gemaakt na de landelijke Lesauto-testdag waarbij lesauto’s van vele merken in de praktijk konden worden beproefd. De SEAT Leon kreeg een overall rapportcijfer van 8,5. De rijschoolhouders hadden vooral lof voor stuurgedrag, ruimte en comfort. SEAT viert de eervolle onderscheiding met speciale aanbiedingen voor rijschoolhouders.

De Lesauto van het jaar-verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Verkeerspro, het vakblad voor de rijschoolbranche. Tijdens een speciale testdag worden rijschoolhouders/-instructeurs in de gelegenheid gesteld lesauto’s van verschillende merken aan een praktijkproef te onderwerpen én te beoordelen. Bij de editie die dit jaar in Maarssen plaatsvond, werden meer dan 500 proefritten met de SEAT Leon gemaakt. De interesse voor de Leon was bijzonder groot: van alle deelnemers werd met de Leon het meeste gereden. De nieuwe, sportieve SEAT Leon kreeg daarbij vooral lof op punten die voor zowel instructeur als cursist van belang zijn: stuurgedrag, zitcomfort en binnenruimte. Hiervoor kreeg de Leon het rapportcijfers 8,6. Het design en het bedieningsgemak werden door de professionals beoordeeld met een 8,5. Het gemiddelde eindcijfer kwam eveneens uit op 8,5 en daarmee mag de Leon een jaar lang de titel ‘Lesauto van het Jaar’ voeren.

Les en lease: speciale aanbieding voor rijschoolhouders
Om het succes van de Leon bij de Lesauto van het jaar-verkiezing te vieren, heeft SEAT Leasing nu een speciale aanbieding. Via de Rijschool Lease constructie, waarbij alle services zijn inbegrepen (reparatie, onderhoud en banden, all risk verzekering, afschrijving, rente, houderschapsbelasting), is de Leon al inzetbaar vanaf € 645,- per maand (op basis van een looptijd van 48 maanden en 40.000 km/jaar). Andere looptijden en kilometrages zijn uiteraard ook mogelijk.

De SEAT Leon Limited Edition II of III modellen, met een aantrekkelijke vanafprijs van € 25.900,-, zijn de spil in deze aanbieding. Ze zijn in alles klaar om elke rijles tot een succes te maken. De krachtige 1.6 TDI zorgt voor prima prestaties en een zeer laag brandstofverbruik. Bovendien valt de Leon met deze motor in de 14%-categorie van de fiscale bijtelling. De standaarduitrusting is ook volledig toegespitst op de intensieve lespraktijk. Om te beginnen is dubbele bediening standaard en dat geldt tevens voor Media System Navigatie met groot kleurenscherm, volautomatische airco, Bluetooth telefonie, parkeersensoren vóór en achter, regen- en lichtsensoren en elektrisch inklapbare buitenspiegels. De Leon Limited Edition II beschikt bovendien over lederen bekleding (Edition III: alcantara/leder). Specifiek voor de Leon Limited Edition III is Digital Audio Broadcasting (DAB), dat voor een perfecte geluidskwaliteit zorgt én waarmee verkeersinformatie in ‘real-time’ binnenkomt zodat de lesroute eventueel snel kan worden aangepast.                

Geef een antwoord