MAN

MAN presenteert haar krachten op Transport Compleet

MAN
Bezoekers van de vakbeurs Transport Compleet kunnen niet om MAN heen. Tijdens het traditioneel drukbezochte evenement – dat dit jaar van 2 tot en met 4 september in de Evenementenhal in Gorinchem plaatsvindt – is MAN vertegenwoordigd met haar uiterst efficiënte producten en services.

Europese voorloper in efficiency
Prominent op de stand staat de populaire MAN TGX 18.440 4×2 BLS EfficientLine in Euro 6-uitvoering. Bij uitstek dé trekker voor het internationale transport. Het EfficientLine-pakket reduceert, samen met het lage eigen gewicht van de truck, het verbruik met drie liter per 100 kilometer in vergelijking met een standaard TGX. Bovendien is het verbruik van AdBlue gehalveerd ten opzichte van dat van de Euro 5-uitvoering. Naast de hoge kwaliteitsstandaards is er uiteraard ook aan de chauffeur gedacht: het hoge comfort van de ruime cabine zorgt voor optimaal rijgedrag.

Beste keuze voor het zwaardere werk
De tweede truck op de stand is een MAN TGX 26.440 6×2/4 BLS met gestuurde en hefbare voorloopas. Vooral voor het nationale zeecontainertransport is dit een zeer interessante uitvoering. Met het naderen van het einde van het gedoogbeleid rond de Maasvlakte 1 en 2 zullen per 1 oktober 2014 – afgezien van enkele uitzonderingen – alle voertuigen aan de Euro 6-norm moeten voldoen. “Bovendien wordt de MAN TGX geroemd om zijn lage gewicht, waardoor het laadvermogen groter is dan dat van de meeste concurrenten”, aldus Kruitwagen.

Laadvermogenreus
Op het buitenterrein staat een ware laadvermogenreus voor het zware bouwtransport: de MAN TGX 49.440 10×8 in Euro 6-uitvoering, met als bijzonderheden de korte wielbasis, de geknipte demper en de in Nederland populaire montage van 12.00 R24 ‘grote banden’. Deze truck wordt vergezeld van een super lichte TGX EfficientLine-trekker in ADR-uitvoering, die tevens van de nieuwste comfort- en veiligheidsopties is voorzien.

Kampioen in TCO en betrouwbaarheid
Praktijkervaringen van MAN-klanten, recente brandstofverbruikstesten en het invloedrijke TÜV-APK ervaringen rapport – waaruit blijkt dat MAN al 6 jaar op rij de hoogste kwaliteit en de minste tekortkomingen biedt – tonen aan dat MAN de toppositie inneemt als het gaat om betrouwbaarheid, efficiency en TCO. De MAN TGX EfficientLine is een ware TCO-kampioen. Dankzij de combinatie van geavanceerde Euro 6-motoren, het lage eigen gewicht en een uitgebreid aanbod van brandstofbesparende pakketten, hebben de MAN-trucks een streepje voor. Gecombineerd met slimme services als MAN TeleMatics®, MAN Service Contracten en MAN Financial Services, wordt de keuze van ondernemers gemakkelijk gemaakt.

Geef een reactie