Volkswagen

Voortzetting Volvo activiteiten na faillissement Koops Furness NV

volvo-logo-1Met onmiddellijke ingang zijn de Volvo dealers Harrie Arendsen en Autobedrijf Nieuwenhuijse aangesteld als nieuwe contractpartners voor de verzorgingsgebieden die voorheen werden ingevuld door Furness Car. Nadat afgelopen week door de rechtbank het faillissement van Koops Furness N.V. werd uitgesproken, is samen met Volvo Cars Nederland een plan opgesteld waardoor de continuïteit van de Volvo activiteiten gewaarborgd wordt.

“Wij zijn blij dat we een oplossing hebben gevonden binnen het huidige Volvo-dealernetwerk. We staan bekend als een solide organisatie wat ons de mogelijkheid gaf om samen met onze dealers zo snel te kunnen handelen. Ook voor klanten is het belangrijk dat ze weten dat ze voor verkoop en onderhoud terecht kunnen bij deze Volvo dealers” aldus Richard Snijders, Algemeen Directeur van Volvo Cars Nederland. Met betrekking tot de huisvesting van de nieuwe Volvo dealers wordt op dit moment gezocht naar een passende oplossing.

De Volvo dealer Harrie Arendsen (met vestigingen in Doetinchem, Zevenaar en Ruurlo) is benoemd voor het gebied Almelo, Hengelo en Enschede. Volvo dealer Autobedrijf Nieuwenhuijse (met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Raalte) is benoemd voor het gebied Zwolle en Meppel.

Geef een reactie