Suzuki

Afrojack en zijn moeder denken terug aan hoe het ooit voor hem begon

afrojackDe wereldberoemde dj en producer Afrojack bezoekt het café waar hij zijn eerste plaatjes mocht draaien. In een door Suzuki gemaakte video denkt hij samen met zijn moeder Debbie terug aan hoe het ooit voor hem begon. Afrojack laat zien waar de draaitafels stonden in het café waar hij op zijn veertiende af en toe een plaatje mocht opzetten. “Ik draaide toen al house. En niemand snapte house toen nog. Dan riep ik: ‘Are you ready?’ Maar niemand was ready.”

Moeder Debbie weet ook nog goed hoe de carrière van haar zoon Nick ooit begon. “De buren waren altijd blij dat ik thuiskwam, want dan…” “…ging de muziek zachter,” maakt haar zoon af met een grijns op zijn gezicht. Afrojack reed in zijn beginjaren naar zijn optredens in een oude Suzuki. “Ik was de man. Dan kwam ik daar aan in m’n zwarte Suzuki Swift. Met m’n platentas. Ik kom draaien, what’s up?” Nu reist Nick van de Wall de hele wereld over in een privévliegtuig en wordt hij vooral gespot in Ferrari’s en Lamborghini’s.

Ondanks zijn enorme succes hoeft Afrojack geen seconde na te denken over de vraag of hij die oude tijd weleens mist. “Tuurlijk. Toen was alles nog veel simpeler.”

Geef een reactie