Bentley

Bentley Financial Services voor financiering, leasing en verzekeringen

Bentley logoBentley Leusden, de exclusieve Bentley-distributeur voor ons land, maakt Bentley rijden zowel voor particuliere eigenaren als voor ondernemers nog bereikbaarder met de lancering van Bentley Financial Services. Onder dit label biedt Bentley Leusden kopers van een Bentley sinds deze maand de mogelijkheid om naast de aanschaf van hun auto ook de financiering, leasing en/of verzekering bij hun vaste Bentley-partner onder te brengen.

Met Bentley Financial Services introduceert Bentley Leusden een nieuw pakket aan financieringsmogelijkheden die heel specifiek zijn afgestemd op de wensen en behoeften van Bentley-eigenaren. Als vanouds kunnen klanten van Bentley Leusden daarbij vertrouwen op één vast contactpersoon in Het Koopmanshuis die hen naast de aanschaf van de auto ook adviseert over de financiële mogelijkheden en fiscale voordelen.

bentley auto

Bentley Privé Plan & Bentley Financial Lease
Op het gebied van financiering biedt Bentley Financial Services tailormade oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke Bentley-rijders. Met het Bentley Privé Plan introduceert Bentley Leusden voor particuliere eigenaren een verantwoord betaalplan op basis van een aflopend krediet en de zekerheid van een vooraf vastgestelde slottermijn. Hiermee weten Bentley-eigenaren precies waar ze aan toe zijn met het oog op vaste, lage maandlasten als gevolg van de hoge restwaarde, een vaste looptijd en een vast rentetarief.
Voor ondernemers is met name Bentley Financial Lease een passende financieringsoptie, waarbij de afschrijvings- en rentekosten fiscaal aftrekbaar zijn. Ook deze financieringsvorm werkt op basis van een slottermijn die kan worden ingelost op basis van de inruilwaarde van de auto.

Bentley Operational Lease
Naast financiering biedt Bentley Financial Services ondernemers tevens de keuze een Bentley te leasen, op basis van Bentley Full Operational Lease of Bentley Netto Operational Lease. Bij de eerste variant zijn alle reguliere kosten – reparatie, onderhoud, banden, allrisk verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting – opgenomen in de vaste maandlasten gedurende de leaseperiode. Aanvullend biedt Bentley Financial Service de mogelijkheid tot vervangend vervoer en een tankpas.
Bij Bentley Netto Operational Lease zijn enkel de afschrijving, rente en houderschapsbelasting inbegrepen en staat het de eigenaar vrij om zelf te bepalen wanneer hij zijn auto voor onderhoud of het vervangen van banden aan Bentley Leusden aanbiedt, en bij wie en hoe de auto wordt verzekerd.

Bentley Insurance
Het derde product binnen Bentley Financial Services is verzekering, onder de naam Bentley Insurance. Eén van de sterke punten van Bentley Insurance is de drie jaar nieuwwaarderegeling, waarbij Bentley-rijders in het geval van diefstal of totaal verlies binnen drie jaar na aanschaf zorgeloos kunnen overstappen in een nieuwe Bentley. Deze regeling geldt tevens voor pre-owned Bentleys, zij het op basis van een aanschafwaardering van drie jaar.
Daarnaast biedt Bentley Insurance een aantrekkelijke premiebescherming en is bijvoorbeeld gratis vervangend vervoer bij schade, diefstal of totaal verlies vanzelfsprekend inbegrepen. Schade-afhandeling en –herstel verloopt als onderdeel van Bentley Insurance rechtstreeks via Bentley Leusden.

De financierings- en verzekeringsproducten van Bentley Financial Services zijn door Bentley Leusden in nauwe samenwerking met Volkswagen Leasing en Volkswagen Bank samengesteld en volledig toegespitst op de behoeften en voorkeuren van toekomstige Bentley-eigenaren. Meer informatie over Bentley Financial Services is beschikbaar bij Bentley Leusden in Het Koopmanshuis in Leusden.

Geef een antwoord