Hyundai

Eerste designschets van nieuwe Hyundai i20

Hyundai i20Hyundai heeft de eerste designschetsen van de volledig nieuwe Hyundai i20 vrijgegeven. De Hyundai i20 is een volledig nieuwe auto die in alle opzichten zijn voorganger overtreft. Het design is geëvolueerd tot Fluidic Sculpture 2.0. De vormgeving is strak, volwassen en eigentijds. Daarmee past de nieuwe Hyundai i20 perfect in de lijn die eind vorig jaar is ingezet bij de introductie van de nieuwe en zeer succesvolle Hyundai i10.

Groter, breder en lager
De nieuwe Hyundai i20 is groter, breder en iets lager dan zijn voorganger, waardoor de auto niet alleen robuuster en meer volwassen oogt, maar dat ook daadwerkelijk is. Doordat de nieuwe Hyundai i20 de langste wielbasis en de breedste carrosserie in zijn klasse heeft profiteren bestuurder en berijders optimaal van de royale binnenafmetingen die uitstekend in balans zijn voor zowel de voor- als de achterpassagiers.

Ook de goed toegankelijke bagageruimte is royaal. Daardoor is de nieuwe Hyundai i20 een prettige en comfortabele reisauto voor vijf personen en hun bagage.

Geef een antwoord