Nissan

Nissan introduceert nieuwe vijfdeurs hatchback in C-segment

Nissan keert terug in het C-segment met een geheel nieuw model met de naam Pulsar. De nieuwe, ruime vijfdeurs hatchback werd dinsdag onthuld. Nissan heeft de nieuwe Pulsar specifiek op de eisen van de Europese autokopers afgestemd. De productie van de Pulsar vindt plaats in Nissans fabriek in Barcelona, Spanje.

nissan Hatchback C

Met de Pulsar keert Nissan terug in het C-segment – het op een na grootste segment van de Europese automarkt. De nieuwe Nissan is ontworpen volgens de strenge kwaliteitsnormen en vanuit de innovatieve benadering die de Nissan-modellen van nu kenmerken. Vanaf komend najaar staat de Pulsar bij de Nissan-dealers.

De naam Pulsar neemt een belangrijke plaats in op de tijdlijn van Nissan. De fabrikant gebruikte de naam voor het eerst in 1978, voor varianten van de Cherry, de Sunny en de Almera voor de Aziatische en Australische markt. Vroeg in de jaren negentig werd de naam ook in bepaalde Europese landen gebruikt voor de Nissan Sunny.

Geef een reactie