Nissan

Uitbreiding Nissan-netwerk Zuid-Oost Nederland

nissanboxmeer
Nissan heeft het dealernetwerk verder uitgebreid met een nieuwe dealer in Boxmeer. Daar startte Automobielbedrijven Van de Weem op 1 april 2014 met de vertegenwoordiging van Nissan. Deze onderneming is al meer dan veertig jaar actief in Zuid-Oost Nederland. De vestiging in Boxmeer is in 1996 nieuw gebouwd, aan de Handelstraat 5. De verkoop en het onderhoud van Nissan past uitstekend in de ontwikkeling van Automobielbedrijven Van de Weem. ‘Het is een innovatief merk met een fris nieuw modellengamma’, aldus directeur Marc van de Weem. ‘Met de LEAF is Nissan voortrekker op het gebied van elektrisch aangedreven auto’s. De nieuwe QASHQAI, die sinds kort op de markt is, zit vol slimme systemen die het comfort en de veiligheid vergroten. We hebben hoge verwachtingen van het model, gezien de prima verkoopresultaten van de vorige QASHQAI.’

In 1973 startte Van de Weem een autobedrijf aan de Breestraat in Sint Anthonis. Eind 1986 zijn de vleugels uitgeslagen naar Venray met de overname van een autobedrijf in die gemeente. De groei ging door, nieuwbouw en uitbreiding was noodzakelijk. In Venray startte in 1995 de bouw van een compleet nieuw pand op het Keizersveld. In Boxmeer is toen gestart met de bouw van een vestiging aan de Handelstraat. De drie vestigingen zijn er nog steeds. Automobielbedrijven Van de Weem voert het dealerschap van diverse merken, waaronder per 1 april ook Nissan in Boxmeer.

Geef een reactie