Renault

Renault introducee​rt Scénic Série Limitée R-Cinéma

RENAULT GRAND SCENIC (R95 NBI)De Renault Scénic en Grand Scénic zijn per direct leverbaar in de speciale uitvoering Série Limitée R-Cinéma. Deze gelimiteerde versie is standaard uitgerust met een uitgebreid infotainmentsysteem, dat onder meer een ingebouwde DVD-speler inclusief twee breedbeeldschermen omvat. De Renault Scénic Série Limitée R-Cinéma is leverbaar voor prijzen vanaf 27.690 euro (incl. BTW & BPM).

RENAULT SCENIC (J95 NBI)De Renault Scénic en Grand Scénic zijn ontworpen met het oog op gezinnen die hoge eisen stellen aan ruimte, gebruiksgemak en kwaliteit. De nieuwe Série Limitée R-Cinéma combineert zijn gezinsvriendelijke eigenschappen met een riante uitrusting op het gebied van infotainment. Deze speciale uitvoering is standaard uitgerust met een DVD-systeem inclusief twee 7” beeldschermen die zijn gemonteerd in de hoofdsteunen van de voorstoelen. Het DVD-systeem wordt bovendien geleverd inclusief twee afstandsbedieningen, twee koptelefoons en aansluitingen voor USB en SD-card.

RENAULT SCENIC (J95 NBI) ET RENAULT GRAND SCENIC (R95 NBI)Behalve met optimaal entertainment voor de achterpassagiers is de Renault Scénic Série Limitée R-Cinéma ook standaard uitgerust met het R-Link multimedia- en navigatiesysteem, inclusief TomTom Live-navigatie. Verder behoren ook lichtmetalen 17” wielen, privacy glass voor de achterruit en de achterste zijruiten, de Renault Handsfree Card en een elektrische handrem tot de uitrusting. De stoelen zijn gedeeltelijk bekleed met kunstleder met contrasterend stikwerk. Het exterieur van de Scénic Série Limitée R-Cinema kenmerkt zich door diverse accenten in chroomkleur, aluminium dakrails en LED-dagrijverlichting.

RENAULT SCENIC (J95 NBI) ET RENAULT GRAND SCENIC (R95 NBI)Klanten kunnen kiezen uit drie motorvarianten: de Energy TCe 115 of Energy TCe 130 benzinemotor met stop-startfunctie, en de Energy dCi 110 dieselmotor die in aanmerking komt voor gereduceerde fiscale bijtelling van 20% bij zakelijk gebruik. De Renault Scénic Série Limitée R-Cinéma is leverbaar voor prijzen vanaf 27.690 euro (incl. BTW & BPM). De vijfzitsversie Grand Scénic heeft een meerprijs van 1.200 euro. De zevenzitsversie is leverbaar voor prijzen vanaf 29.790 euro. Het klantvoordeel op de Série Limitée R-Cinéma bedraagt 2.175 euro.

Geef een reactie