Opel

Opel Movano voorziet in elke transportbehoefte

De Opel Movano kan nu ook worden geleverd met een gesloten laadbak van CITYBOX. De specialist en marktleider op het gebied van laadbakken is aangesloten bij het uitgebreide Opel Certified Conversion-programma. De veelzijdige Opel Movano CITYBOX voldoet aan alle kwaliteitseisen van Opel Bedrijfswagens en de fabrieksgarantie van twee jaar geldt zowel voor de bedrijfsauto als voor de ombouw.
Opel Movaro
Met de Opel Movano CITYBOX kunnen nu nog meer klanten op maat worden bediend. CITYBOX voorziet de Movano van een lichtgewicht, polyester laadbak met vlakke wanden die zeer geschikt zijn voor het aanbrengen van belettering. Dankzij de hoge bouwkwaliteit en het duurzame karakter van de polyester laadbak kan deze tegen een stootje én biedt de CITYBOX met geïntegreerde ladingzekering optimale bescherming van de lading. De Dhollandia laadklep met maximaal 1000kg hefvermogen vergemakkelijkt daarbij het laden en lossen.

Het lage eigen gewicht van de Opel Movano én het lage gewicht van de laadbak maakt een laadvolume van 20,5 m3 in combinatie met een hoog laadvermogen tot maximaal 1.000 kilo mogelijk. Voor uiteenlopende mobiliteitsbehoeften is de Opel Movano CITYBOX leverbaar met keuze uit vier chassislengtevarianten en voor- en achterwielaandrijving.

Maatwerk en een ruime keuze aan mobiliteitsoplossingen zijn belangrijke kernwaarden voor Opel Bedrijfswagens, dat constant op zoek is naar nieuwe ombouwspecialisten om het Opel Certified Conversion-programma verder uit te breiden. Met de fabrieksgoedkeuring is CITYBOX nu officieel ‘Opel Certified Converter’. Het Nederlandse bedrijf is actief in heel Europa en onderscheidt zich door zijn efficiënte serieproductie. Daardoor biedt CITYBOX een prijstechnisch interessant product met een continue hoge kwaliteit.

Geef een reactie