Ford

Ford maakt prijzen en specificaties nieuwe Tourneo Connect bekend

MaxazinefordTourneoConnect11Ford maakt de prijzen en specificaties van de gloednieuwe Tourneo Connect-modellen bekend. Deze twee stijlvolle, geavanceerde en rationele people-movers zijn uitstekend geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Ze zijn ongekend flexibel dankzij de veelzijdige stoelindeling, de vele opbergmogelijkheden en dubbele schuifdeuren. De efficiënte en krachtige aandrijvingen zorgen voor het laagste verbruik in het segment. Beide modellen zijn leverbaar met voor hun klasse unieke technologieën als Active City Stop en Ford SYNC.

MaxazinefordTourneoConnect10Highlights:
– Vijfzits Tourneo Connect en zevenzits* Grand Tourneo Connect maken deel uit van complete lijn Tourneo modellen die ook bestaat uit compacte Tourneo Courier en grote Tourneo Custom met maximaal 9 zitplaatsen
– Meeste flexibele auto´s in segment dankzij innovatief stoelsysteem, ongekend groot aantal opbergmogelijkheden en dubbele schuifdeuren
– Meest zuinige auto´s in het segment dankzij geavanceerde 1.6 TDCi diesel- en meervoudig bekroonde 1.0 EcoBoost benzinemotoren
– Meest geavanceerde auto´s in segment met groot aantal technologieën die actieve veiligheid en connectiviteit naar een hoger niveau tillen
– Meest veilige auto´s in segment, Ford als enige bekroond met 5 Euro NCAP-sterren
Leverbaar in Nederland vanaf medio juni 2014, vanaf €21.900,-*

Geef een reactie