Dacia

Dacia overhandigt nieuwe Logan MCV aan voetbalclub

Dacia_Clubactie

Voetbalvereniging s.v. Excelsior heeft een gloednieuwe Dacia Logan MCV gewonnen – de hoofdprijs van de spannende Dacia Clubactie. De club in Zetten verzamelde maar liefst 2.256 ‘likes’ op Facebook en is daarmee de onbetwiste winnaar van de schitterende clubauto. De feestelijke overhandiging van de splinternieuwe Logan MCV vond plaats op 27 februari bij het hoofdkantoor van Dacia Nederland.

Dacia startte begin januari met de Dacia Clubactie, waarbij alle voetbalverenigingen in Nederland kans maakten op een nieuwe Dacia Logan MCV als clubauto. De deelnemende amateurclubs die zich hadden aangemeld, werden uitgedaagd om zo veel mogelijk Facebook-likes te verzamelen. De vereniging met de meeste likes zou een splinternieuwe Dacia Logan MCV winnen.

Ruim driehonderd voetbalclubs zetten in de afgelopen maand alles op alles om zo veel mogelijk Facebook-likes te scoren. De Dacia Clubactie groeide uit tot een buitengewoon spannende strijd die tot in de blessuretijd spannend bleef. Uiteindelijk trok s.v. Excelsior in Zetten aan het langste eind. Met 2.256 likes won de club niet alleen een nieuwe Dacia Logan MCV, maar ook een geheel verzorgde reis naar Italië, inclusief tickets voor de voetbalwedstrijd tussen het door Dacia gesponsorde Udinese en AC Milan op 8 maart!

“Het Gelderse Zetten telt vijfduizend inwoners en s.v. Excelsior heeft 350 leden, dus het is echt fantastisch dat wij de Dacia Clubactie hebben gewonnen! Wij zijn een bescheiden voetbalclub en we spelen in de derde klasse. Twee personen zijn fulltime bezig geweest om Facebook-likes te scoren door veel te netwerken en actief te zijn op social media”, zegt Rick Dijkers van s.v. Excelsior, verantwoordelijk voor de inschrijving voor de Dacia Clubactie.

De veelzijdige Dacia Logan MCV is niet alleen ideaal als gezinsauto maar ook als clubauto. Hij biedt vijf comfortabele zitplaatsen, veel beenruimte en een enorme kofferbak van minimaal 573 liter inhoud. De Logan MCV heeft voldoende ruimte voor de voetbalspullen van het gehele voetbalteam en de zuinige benzine- en dieselversie zorgen voor gunstige brandstofkosten. De Dacia Logan MCV is leverbaar voor prijzen vanaf 11.990 euro.

Geef een reactie