Skoda

ŠKODA scoort met reviews en rankings

01_SKODA-scoort-met-reviews

Op internet is het tegenwoordig heel normaal om producten en services te waarderen en beoordelen. Op ŠKODA.nl is dit nu ook mogelijk, waarmee het een van de eerste automerken is. ŠKODA-rijders kunnen een ranking en review achterlaten van hun ŠKODA, die vervolgens door iedereen is te lezen. ŠKODA-rijders geven hiermee een onafhankelijke mening die nuttig is voor oriënterende autokopers.

Wat vinden ŠKODA-rijders van hun ŠKODA? Het is vanaf nu te zien en te lezen op het nieuwe ŠKODA.nl. Rijders kunnen reviews en rankings posten door in te loggen met hun kenteken, waarvan de site herkent of deze nummerplaat tot een ŠKODA behoort. De reviews en rankings zijn vervolgens door iedereen te lezen. Daarmee kunnen ze van dienst zijn bij iedereen die zich aan het oriënteren is op een nieuwe auto. Op www.skoda.nl/klantbeoordelingen zijn van alle modellen de beoordelingen te lezen. Uiteraard kan in het menu heel eenvoudig een selectie op model en datum worden gemaakt.

De klantbeoordelingen per model zijn ook toegankelijk via de afzonderlijke modelpagina’s. In het blokje met de vanafprijs is het gemiddelde rapportcijfer te zien en hoeveel reviews er reeds van dit ŠKODA model zijn gepost. Door hierop te klikken, verschijnt er een pop-in scherm met daarin het cijfer en de beoordeling, gegevens van de auto zoals bouwjaar en kilometerstand, en de ranking. Aan het aantal sterretjes is te zien hoe deze rijder zijn of haar ŠKODA waardeert op eigenschappen als comfort, ruimte, kosten en zuinigheid. En of hij of zij ŠKODA wel of niet aanbeveelt. De lezer heeft ook een stem, door op ja of nee te klikken of deze review wel of niet nuttig is.

Met de reviews en rankings op ŠKODA.nl kunnen oriënterende autokopers lezen wat ŠKODA-rijders van hun ŠKODA vinden. Zij beschikken immers over, soms jarenlange, praktijkervaring.

Geef een reactie