Maserati

SparkTheNext: Maserati Ghibli Hybrid

Innovatie is altijd al een muze geweest voor Maserati’s engineers en designers: het begint altijd met een kleine vonk, een moment van schittering die ontbrandt, vlam vat en om zich heen grijpt.

De natuur zit vol van dit soort momenten waarbij een kleine vonk uitgroeit tot iets nieuws – een moment waarbij hybridisatie fungeert als een katalysator voor verandering, waarbij uiteenlopende elementen met elkaar botsen en mixen; elkaar ontmoeten en samensmelten; elkaar tegenkomen en samen evolueren; waaruit vervolgens iets nieuws ontstaat dat beter is dan daarvoor.

De nieuwe Ghibli Hybrid komt uit die inspiratie voort. Hij is de eerste in een lijn van nieuwe modellen die een nieuw tijdperk voor Maserati inluiden.

De herkenbare drietand wordt een bliksemafleider, die de energie uit de atmosfeer kanaliseert en verrijkt met het DNA van de historische ‘Master of Italian Engineering’. Waaruit het volgende hoofdstuk in de historie van Maserati ontspringt: de eerste hybridemotor in de geschiedenis van een merk dat innovatie en technologie combineert met high-performance auto-engineering. Die mix stuwt Maserati op gedurfde wijze vooruit, richting een meer duurzame toekomst.

Geef een antwoord