Volkswagen

Volkswagen Auto Printjes: gratis bouwpakket voor jong (en oud)

De komende tijd hoeven kinderen zich thuis niet te vervelen. Volkswagen komt namelijk met Auto Printjes. Een puzzel, kleurplaat en autokleed in één en vanaf nu gratis te downloaden. 

De meivakantie is in ons land begonnen en dat is voor velen een opluchting. Even geen lesboeken op de keukentafel, een huiswerkvrije periode van twee weken voor leerlingen en alle thuisjuffen en -meesters kunnen weer op adem komen. Tijdens en ook na de vakantie moeten kinderen zo veel mogelijk thuis blijven. Maar vervelen hoeven ze zich niet. Want Volkswagen komt nu met een leuke, creatieve invulling van de vrije tijd: Auto Printjes. 

Auto Printjes is een bouwpakket dat je gratis kunt downloaden en uitprinten via Volkswagen.nl. Het pakket bestaat onder andere uit straten, bochten, rotondes, parkeerplaatsen en bruggen. Door de verschillende onderdelen te knippen, te kleuren en aan elkaar te plakken creëer je je eigen fantasiewereld met wegen waar je lekker met je speelgoed auto overheen kan cruisen. Oneindig veel speelplezier. 

Geef een antwoord