Algemeen

Leasys komt naar Nederland

In navolging van Frankrijk, Spanje, Duitsland, Groot-Britannië en België is het nu de beurt aan Nederland om de voordelen van Leasys te ervaren. Leasys is een mobiliteits- en Leasebedrijf dat een sterke internationale groei doormaakt. In het afgelopen jaar is Leasys in meerdere Europese landen geïntroduceerd waar reeds vestigingen van FCA Bank vertegenwoordigd zijn. Door de integratie van Leasys is FCA Bank nog beter in staat om in te spelen op actuele marktsituaties en haar marktaandeel te vergroten. Met het nieuwste FCA productaanbod, bestaande uit onder meer Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo en Jeep, is Leasys meer dan ooit in staat om in te spelen op de zakelijke markt.

Leasys Nederland neemt de lease-activiteiten over van FCA Capital Nederland, óók een dochteronderneming van FCA Bank.

Leasys komt op de markt met ‘BE FREE’ en ‘BE FREE PRO’. Innovatieve leaseproducten voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Het staat voor eenvoud en flexibiliteit gecombineerd met aantrekkelijke tarieven. Unieke eigenschappen van ‘BE FREE’ en ‘BE FREE PRO’ zijn; geen vooruitbetalingen en geen boete bij vroegtijdig beëindigen van het contract na 24 maanden lease.

Het Introductie aanbod voor Nederland:

– (Particuliere lease) Een Fiat 500 vanaf € 199 (incl. BTW) per maand gebaseerd op 60 maanden en 7.500 kilometer per jaar of de Fiat 500 TwinAir Turbo 80 Mirror met 16-inch lichtmetalen velgen, Apple Carplay, Uconnect met navigatie en Mirror interieur en exterieur voor € 239 (incl. BTW) per maand. Dit bedrag is standaard met all-risk verzekering, pechhulp, onderhoud. Kies voor BE FREE en u kunt het leasecontract zonder boete stopzetten.
– (Particuliere lease) Een Fiat Panda vanaf € 199 (incl. BTW) of de Fiat 500 TwinAir 80pk PopStar met Dualogic-automaat zonder meerprijs voor €209 per maand gebaseerd op 60 maanden en 7.500 kilometer per jaar.
-(Zakelijke markt) Een Jeep Compass Limited met 1.4 MultiAir (140 pk) met 18-inch lichtmetalen velgen en Uconnect met navigatie kost € 599 (excl. BTW) per maand. Gebaseerd op 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar. Dit bedrag is standaaard met all-risk verzekering, pechhulp, onderhoud en BE FREE PRO (geen boete bij stopzetting na twee jaar lease).
– (Zakelijke lease) Een Alfa Romeo Stelvio 2.0T (200 pk) gekoppeld aan een automatische 8-traps transmissie en AWD is er vanaf € 799 (excl. BTW) per maand. Gebaseerd op 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar. Ook dit bedrag is standaard met all-risk verzekering, pechhulp, onderhoud en BE FREE PRO (geen boete bij stopzetting na twee jaar huur).

Geef een antwoord