Volkswagen

Krachtige T-Roc 1.5 TSI nu ook met DSG-automaat

De Volkswagen T-Roc met 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor is nu ook te bestellen met een zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling. De stijlvolle crossover van Volkswagen is er als 1.5 TSI DSG vanaf € 30.050*.

De razendsnel en soepel schakelende DSG-transmissie past perfect bij het verfijnde karakter van de 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI viercilinder benzinemotor. Met deze motor/-versnellingsbak combinatie is de T-Roc goed voor een sprint vanuit stilstand naar 100 km/u in 8,4 seconden en een topsnelheid van 205 km/u.

Drie luxe uitvoeringen
De T-Roc 1.5 TSI DSG is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. In de basis is deze T-Roc al meer dan compleet, met bijvoorbeeld Climatic airconditioning, LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten en Radio Composition Color. Ook standaard zijn vooruitstrevende veiligheidsvoorzieningen zoals City Emergency Braking met voetgangersherkenning, Lane Assist en Front Assist.

In Style-trim is de T-Roc voorzien van onder meer Adaptieve Cruise Control, een met leer bekleed multifunctioneel stuur, parkeersensoren voor en achter, mistlampen inclusief bochtverlichting, comfortstoelen vóór en 16 inch lichtmetalen velgen.

De T-Roc 1.5 TSI DSG Sport staat op fraai 17 inch lichtmetaal en is nog luxer uitgerust dan de Style. Deze extra sportieve T-Roc Sport is ondermeer voorzien van automatische airco, sport-comfortstoelen vóór, het innovatieve digitale instrumentenpaneel (Active Info Display) en het Composition Media-multimediasysteem.

Geef een antwoord