Volkswagen

Volkswagen Touran nu ook als nóg rijker uitgeruste Edition

De veelzijdige Touran is het ruimtewonder van Volkswagen en biedt met gemak ruimte aan vijf of zeven passagiers. Tegelijkertijd staat hij garant voor veel rijplezier en een rijke standaarduitrusting. Volkswagen introduceert daarin nu de overtreffende trap met de extra luxe Touran Comfortline Edition en de Highline Edition R.

De Touran Comfortline Edition en Highline Edition R zijn nieuw in het Touran-programma en staan synoniem voor comfort en luxe. Standaard krijgen ze bijvoorbeeld het ‘Discover Media’ navigatie-, radio- en multimediasysteem met digitale radio-ontvangst (DAB+) mee, evenals spraakbediening en Bluetooth-telefoonvoorbereiding. Ook een achteruitrijcamera, Klasse III-diefstal-alarm, App-Connect smartphone-integratie en een 36 maanden-abonnement op de onlinedienst Guide & Inform basis zijn inbegrepen. Daarbij is de Touran Comfortline Edition uitgerust met een elektrisch bedienbare achterklep (Touran Highline Edition R: achterklep met sensorgestuurde opening, elektrisch sluitbaar (Easy Open), een fixeersysteem in de bagageruimte om schuiven tegen te gaan, Mijn Volkswagen Module met Mijn Volkswagen App (inclusief abonnement voor 36 maanden) en verwarmbare voorstoelen met ErgoActive-bestuurderstoel die op maar liefst veertien manieren is te verstellen.

Sportieve R-Line
De Touran Highline Edition R gaat qua uitrusting nog een stap verder, met LED-koplampen, 17 inch lichtmetalen velgen in Salvador-design en het R-Line exterieurpakket. Dat laatste bezorgt de Volkswagen Touran een sportieve uitstraling dankzij fraaie accenten als de R-Line grille, speciale R-Line bumpers en R-Line dorpels.

De Touran Comfortline Edition (vanafprijs € 34.750* inclusief een klantvoordeel tot € 2.850) is leverbaar als 1.2 TSI (81 kW/110 pk), 1.4 TSI (110 kW/150 pk), 1.6 TDI (85 kW/115 pk) en 2.0 TDI (110 kW/150 pk). De Touran Highline Edition R (vanafprijs € 37.170* met een voordeel van maximaal € 4.250) is aanvullend ook als 1.8 TSI (132 kW/180 pk) en 2.0 TDI (140 kW/190 pk) te bestellen.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 januari 2018, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

Geef een antwoord