Volkswagen

Volkswagen introduceert Tiguan Allspace Comfortline Business en Highline Business R

Volkswagen introduceert de Tiguan Allspace als extra complete Business-uitvoeringen. De Comfortline Business brengt veel luxe tegen een aantrekkelijke prijs. De Highline Business R gaat nóg een stap verder qua luxe, maar voegt tegelijkertijd een flinke dosis sportiviteit toe. Met deze nieuwe uitvoeringen koppelt Volkswagen de sterke eigenschappen van de extra ruime Tiguan Allspace aan maximale luxe en comfort.

De Volkswagen Tiguan Allspace biedt alle ruimte: aan vijf of zeven personen en hun bagage. Daarbij staat hij zowel op verharde als onverharde wegen zijn mannetje en koppelt hij prestaties aan luxe. Zeker als nieuwe Comfortline Business en Highline Business R, met een extra riante uitrusting. Standaard zijn bijvoorbeeld verkeersbordherkenning, een diefstalalarm en een achteruitrijcamera met parkeerassistent (alleen Highline), maar ook het Discover Media multimediasysteem met digitale radio-ontvangst (DAB+), telefoonvoorbereiding Plus en Voice Control-spraakbediening. Mobiele onlinediensten zijn er in de vorm van App-Connect smartphone-integratie, Guide & Inform basis en de Mijn Volkswagen Module (die laatste twee inclusief een abonnement voor 36 maanden). De Tiguan Allspace Comfortline Business onderscheidt zich bovendien door zijn donkerrode LED-achterlichten, een opbergpakket en een universele magnetische telefoonhouder.

R-Line: voor sportiviteit

Wie kiest voor een Tiguan Allspace Highline Business R krijgt aanvullend 19 inch lichtmetalen velgen in Sebring-design, progressieve stuurbekrachtiging met variabele besturing en de Driving Profiles-rijprofielinstelling. Andere highlights zijn het digitale instrumentenpaneel (Active Info Display), LED-koplampen, het radio- en multimediasysteem ‘Composition Media’ en een achterklep met sensorgestuurde opening (Easy Open). Het R-Line exterieurpakket voegt bovendien een flinke dosis sportiviteit toe aan het uiterlijk van de Tiguan Allspace Highline Business R.

De Tiguan Allspace Comfortline Business is leverbaar als 1.4 TSI (110 kW/150 pk) en 2.0 TDI (110 kW/150 pk). De Highline Business R is er ook met de 2.0 TSI (132 kW/180 pk of 162 kW/220 pk 4MMOTION) en 2.0 TDI (110 kW/150 pk, 140 kW/190 pk of 176 kW/240 pk 4Motion). De prijzen van de Tiguan Allspace Comfortline Business beginnen bij € 39.350* (inclusief een klantvoordeel tot € 2.850). Als Highline Business R is de Tiguan Allspace er vanaf € 45.690.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 januari 2018, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

(Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties van de Tiguan Allspace Comfortline Business of Highline Business R)

Geef een antwoord