Volkswagen

Volkswagen Polo Comfortline Business: nóg completer

De zesde generatie Volkswagen Polo is ruimer, sportiever, veiliger én luxer dan zijn voorganger. De nieuwe Polo Comfortline Business heeft een nóg rijkere uitrusting en biedt deze tegen een extra scherpe prijs.

De Polo Comfortline Business krijgt af-fabriek een riante uitrusting mee. Zo beschikt hij bijvoorbeeld over het Executive-pakket, met daarin onder meer het Discover Media multimediasysteem met navigatie en digitale radio-ontvangst (DAB+). Het systeem laat zich bedienen met een 20,4 centimeter kleuren-touch screen. Ook een diefstalalarm, een AUX-aansluiting, een USB-poort en twee SD-kaartlezers zijn standaard inbegrepen, evenals de onlinediensten App-Connect (smartphone-integratie) en Guide & Inform basis (inclusief 36 maanden abonnement).

Ander highlights van de Polo Comfortline Business zijn Climatic-airco, Adaptive Cruise Control (op uitvoeringen met 90 pk of meer), mistlampen vóór met bochtverlichting en een met leer bekleed multifunctioneel stuur. Een universele magnetische telefoonhouder, rubberen kofferbakmat en de Mijn Volkswagen-module mét de Mijn Volkswagen app (eveneens inclusief abonnement voor 36 maanden) maken de uitrusting van de Polo Comfortline Business helemaal compleet.

Geef een antwoord