Kia

Breakdancers bewegen zich tijdens de Red Bull BC One World Final voort met Kia

Kia zet 15 Stonics in voor het vervoer van breakdancers, juryleden en vips rondom de Red Bull BC One World Final in Amsterdam. Tijdens dit spectaculaire evenement, dat op zaterdag 4 november a.s. plaatsvindt, strijden de 16 beste breakdancers ter wereld in 1-tegen-1-battles om de wereldtitel. De inzet van de Kia Stonics maakt deel uit van het partnership dat Kia met Red Bull BC One is aangegaan.

“Met deze nieuwe, opvallende crossover richten we ons met name op avontuurlijk ingestelde professionals in een stedelijke omgeving”, zegt Kim Kreber, Marketing Director van Kia Motors Nederland. “De Kia Stonic onderscheidt zich met stoere looks, uitgebreide stylingopties, dynamische rijeigenschappen en (net als elke Kia) standaard zeven jaar garantie.” Sinds eind september staat de Stonic bij de Kia-dealers. Wie de afgelopen weken een proefrit maakte, kreeg een blikje Red Bull met een verwijzing naar de actiewebsite kia.com/bcone. Hier kon men zich aanmelden om kans te maken op Golden Tickets voor de Red Bull BC One World Final.

Op 2, 3 en 4 november staat in het Amsterdamse Westerpark de creatieve Hip Hop cultuur centraal, met lezingen, breakdance battles, workshops en kunst tijdens de Red Bull BC One. Het hoogtepunt is op 4 november: dan vindt het wereldkampioenschap breakdance, de Red Bull BC One World Final, plaats. Nederland is met 2 deelnemers vertegenwoordigd in de finale: Menno van Gorp en Shane Boers. Daarnaast maakt ook danser Justen Beer, bekend van de tv-show ‘Everybody Dance Now’, kans op een plaats in de finale.

De Red Bull BC One World Final is live te volgen op 4 november, via www.redbull.nl/bcone (20:00 – 22:30 uur), Red Bull TV en RTL 5 (21:00 – 22:30 uur).

Geef een antwoord