Land Rover

Land Rover introduceert SVO Design Pack voor nieuwe en gebruikte Range Rover

Land Rover biedt Range Rover-eigenaren de mogelijkheid om hun luxueuze SUV extra te personaliseren met het nieuwe Design Pack, dat ontwikkeld is door Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO). Het sportieve en onderscheidende exterieurpakket accentueert Land Rovers kenmerkende combinatie van Brits design en geavanceerde techniek.

Het nieuwe SVO Design Pack omvat een unieke voorbumper, een dito achterbumper met vier geëntegreerde uitlaateindstukken, zijskirts, nieuw ontworpen luchtopeningen in de voorste portieren en een specifieke grille.

Alle onderdelen zijn ontwikkeld en uitvoerig getest door het SVO Technical Centre in het Britse Coventry. De montage wordt verzorgd door de Land Rover-dealer. Het SVO Design Pack is leverbaar in alle kleuren (Atlas, Dark Atlas, Graphite Atlas en Gloss Black) en voor elke nieuwe of gebruikte Range Rover met standaard wielbasis vanaf bouwjaar 2013 – inclusief de 405 kW (550 pk) sterke SVAutobiography Dynamic – en ongeacht de uitrusting en stylingpakketten die al gemonteerd zijn.

Range Rover modeljaar 2017
Sinds de herdefiniëring van het luxe SUV-segment zo’n vijf decennia geleden zijn al meer dan een miljoen Range Rovers verkocht en staat hij aan de top van de Land Rover-familie. De Range Rover voor modeljaar 2017 is uitgerust met tal van innovaties die zowel de veiligheid als het comfort verder verhogen.

Een voorbeeld is Advanced Tow Assist. Dit intelligente rijhulpsysteem maakt achteruit manoeuvreren met een aanhanger makkelijker en veiliger dan ooit. Low Traction Launch en veiligheidssystemen als Driver Condition Monitor en Blind Spot Assist maken de nog uitgebreidere onderhuidse uitrusting compleet. Nieuw in het interieur is de 10-inch dual view touchscreen voor Land Rovers InControl Touch Pro-systeem. Dit biedt de meest geavanceerde satellietnavigatie en connectiviteit, voor het meest intuïtief te bedienen en uitgebreidste infotainmentsysteem dat Jaguar Land Rover ooit aanbood.

Geef een antwoord