Opel

Video: Opel Crossland X en nieuwe Insignia debuteren in Genève

De Opel-/Vauxhall-stand op de 87e Autosalon van Genève werd geopend door Karl-Thomas Neumann. Hij presenteerde de Opel Crossland X crossover en de nieuwe generatie Insignia.

Trendy crossover met ultramoderne technologie
De Crossland X is het tweede model van de Opel-familie met een X in de naam. De nieuwe, compacte maar toch zeer ruime Opel Crossland X is ontworpen voor het stadse leven. Bestuurder en passagiers genieten van de hoge zit, kenmerkend voor een CUV. Verder geniet de rijder van volledige connectiviteit met Opel OnStar en de moderne IntelliLink-infotainmentsystemen, die compatibel zijn met Apple CarPlay.Ook heeft de bestuurder de beschikking over talloze moderne technologie zoals een head-up display, Advanced Park Assist en Speed Sign Recognition.

Wereldpremière nieuwe generatie Opel Insignia
Neumann onthulde, samen met vice president of design Mark Adams, de Insignia Grand Sport vijfdeurs sedan en de ruime Insignia Sports Tourer stationwagon. De nieuwe Opel Insignia heeft de sportieve uitstraling van een grote coupé en biedt uitzonderlijk veel ruimte, veiligheid en comfort. Bovendien is de auto uitgerust met een breed scala aan intelligente technologieën.

Connectiviteit
De actieve motorkap van aluminium biedt een betere bescherming van voetgangers die onverhoopt worden aangereden. De Insignia biedt verder connectiviteit met smartphone-integratie, met een nieuwe Opel OnStar feature – de Personal Assistant. Hiermee kunnen rijders hotelkamers boeken en een parkeerplaats vinden via een OnStar Adviseur – een echte persoon en geen computer. Een achttrapsautomaat en all-wheel drive met torque vectoring zijn voor het eerst beschikbaar. Met de nieuwe generatie efficiënte motoren, een tot 200 kilo lager voertuiggewicht en een lagere zitpositie bieden de nieuwe Opel Insignia Grand Sport en Sports Tourer een optimale rijervaring.

Geef een reactie