Algemeen

Innovatief auto import bedrijf wint FD Gazelle Award

Het importeren van een auto uit Duitsland wint steeds meer aan populariteit. Auto import bedrijf Das Import (Das Automotive Services B.V.) speelt hier slim op in en heeft hiermee een grote groei door kunnen maken. Volgens het Financieele Dagblad behoort zij tot de 10 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Tijdens de finale van de FD Gazellen Awards 2016 in de Hermitage in Amsterdam eindigde het bedrijf uit Haarlem op de zevende plaats met een omzetgroei van maar liefst 649% tot 11 miljoen euro in 2015.

Innovatie zorgt voor groei
“Hard werken, processen blijven verbeteren en innoveren zijn belangrijke factoren voor onze groei. Daarnaast is fiscale kennis een belangrijk aspect om de BPM scherp te kunnen berekenen voor onze klanten. Dit is tegenwoordig een vak apart. De regelgeving is, onder meer door jurisprudentie, continue aan verandering onderhevig. De kosten voor onze dienstverlening verdienen onze klanten dikwijls al terug door de besparing op de te berekenen BPM die wij voor ze kunnen realiseren.” Aldus Job Das, oprichter van Das Automotive Services B.V.

Op de website van Das (www.dasimport.nl) staat een automatisch gegenereerd aanbod van meer dan 300.000 importauto’s waarbij alle prijzen inclusief BPM en alle importkosten zijn berekend. Hierdoor heeft de bezoeker direct een gerichte indicatie van wat de Duitse auto rijklaar op Nederlands kenteken zal kosten. Deze innovatie vergemakkelijkt de zoektocht aanzienlijk en heeft ook bijgedragen aan de omzetgroei. Voor 2016 verwacht Das dat de groei zal doorzetten.

Geef een antwoord