Porsche

Klaar voor de toekomst: nieuwbouw Porsche Centrum Maastricht geopend

Op de Afrikalaan 37 te Maastricht-Airport is begin november op feestelijke wijze de nieuwste Porsche dealer van Nederland geopend. Nadat Porsche Centrum Maastricht, samen met Porsche Centrum Eindhoven onderdeel van Porsche Groep Zuid, vijf jaar geleden haar deuren opende op een naastgelegen locatie, bleek de groei van het Porsche merk in de brede Limburgse regio een dermate groot succes dat het formaat van het bedrijf niet kon achterblijven.

In het voorjaar werd gestart met de werkzaamheden en slechts enkele maanden later mag Porsche Centrum Maastricht zich met recht klaar voor een prachtige Porsche toekomst noemen. Het pand kent de kenmerkende Porsche stijl en de showroom is volgens de laatste standaarden van het Duitse merk en van alle gemakken voorzien. De uiterst moderne en efficiënt ingerichte werkplaats is volledig voorbereid op de continu veranderende technologie die de Porsche van de toekomst zal blijven definiëren. Uniek is verder de prachtige vergaderruimte, die ware het een skybox gedeeltelijk boven de showroom hangt.

Toekomstgericht
“Porsche is een merk in een sterke opwaartse, toekomstgerichte beweging”, legt dga Luc Vanderfeesten trots uit. “Dankzij deze nieuwbouw gaan wij daar op het juiste moment in mee en zijn we klaar voor die toekomst. Bovendien is het zeer goed gelukt om datgene wat ons bedrijf in Maastricht zo sterk maakt, een unieke Limburgse sfeer die volgt uit een combinatie van gedrevenheid, beleving, klantgerichtheid en passie, over te brengen in het nieuwe pand.” Daar sluit dga Ad Geerts zich bij aan: “Wij voelden ons direct thuis op deze locatie en weten zeker dat klanten dit hetzelfde zullen ervaren. De hoogste klanttevredenheid hadden wij reeds, maar die gaan we met deze faciliteiten tot onze beschikking nóg verder overtreffen!”

Geef een antwoord