Volkswagen

Volkswagen Bedrijfswagens helpt startende ondernemer met tailor made advies

Volkswagen Bedrijfswagens gaat startende ondernemers helpen om hun wensen en behoeften op het gebied van mobiliteit in kaart te brengen. Het nieuwe Start- en groeiadvies van Volkswagen Bedrijfswagens is bedoeld voor zowel starters als bedrijven die op het punt staan door te groeien. Het advies stelt ondernemers in staat om de meest ideale keuzes te maken over alles wat met hun mobiliteit te maken heeft. Experts bij Volkswagen adviseren de ondernemer onder meer over nieuwe en gebruikte wagens, duurzaamheid en fiscale zaken rond hun mobiliteitsbehoefte. Ontzorgen staat daarbij steeds centraal.

In de afgelopen jaren is het aantal startende ZZP’ers en MKB’ers fors toegenomen. Zo zijn er vorig jaar zo’n 70.000 bedrijven gestart in branches als de bouw, horeca, detail & groothandel, industrie, landbouw & groenvoorziening. Deze ondernemers lopen bijna zonder uitzondering tegen vele zaken aan die het nieuwe ondernemerschap met zich meebrengen. De dealers van Volkswagen Bedrijfswagens zijn voor hen de kennispartners in mobiliteit. Een efficiënte en betrouwbare Volkswagen bedrijfswagen blijkt ook voor starters een haalbare, verantwoorde en slimme financiële keuze. Vaak is er voor starters meer mogelijk dan gedacht.

Raad en daad
Tijdens het Start- en groeiadvies gesprek staat de dealer de ondernemers tailor made met raad en daad ter zijde. Zo kan een startende ondernemer bijvoorbeeld gebaat zijn bij een Das WeltAuto, een door de dealer gegarandeerde occasion die standaard met twaalf maanden garantie wordt geleverd. Ook kan samen met de ondernemer onder meer worden gekeken naar de mogelijkheden voor in- en ombouw van z’n Caddy, Transporter, Crafter of Amarok. De experts van Volkswagen Bedrijfswagens zorgen ervoor dat de ondernemer vanaf de start kostenefficiënt in zijn wagenpark investeert. Dus komen ook service- en garantiepakketten tijdens het Start- en groeiadvies gesprek ter sprake en krijgt de ondernemer inzicht in de verschillende financierings- en leasevormen. Startende ondernemers die bij de Volkswagen Bedrijfswagen dealer een afspraak maken voor een Start- en groeiadvies gesprek, maken kans op het winnen van een professionele bedrijfsfilm waarmee hun bedrijf op de kaart wordt gezet.

Geef een antwoord