Porsche

Porsche Marriage: vier vrienden getrouwd, onderweg in bruidsschat

De vier winnaars van de campagne Porsche Marriage zijn recent in India met elkaar getrouwd. De huwelijksceremonie is de ultieme bevestiging van het commitment dat de vier hebben getoond en waarmee ze de hoofdprijs van Porsche in de wacht sleepten. Na terugkeer in Nederland stond de bruidsschat klaar: een Porsche 911 Carrera. Deze delen de winnaars een jaar lang via Share a Porsche.

Porsche Marriage is de campagne waarmee Share a Porsche werd gelanceerd. Met Share a Porsche kunnen in totaal twee, drie of vier vrienden (m/v) een Porsche rijden via een private-leaseconstructie. Bij de Porsche Marriage-campagne stond één vraag centraal: zijn vier vrienden bereid om met elkaar te trouwen voor de bruidsschat die ze dienen te delen: een Porsche 911 Carrera.

Porsche Marriage groot succes
De bereidheid om te trouwen voor een Porsche bleek groot. In totaal werden via de campagnesite 1.750 aanzoeken gedaan en vonden 1.620 verlovingen plaats. Daaruit kwamen 540 potentiële huwelijken naar voren. De gelukkige groep van vier personen werd in juni bekend gemaakt op het Circuitpark Zandvoort. De vier vrienden Jasper, Joeri, Casper en Nick kwamen als winnaars uit de bus.

Trouwen in India
In september vertrok de vriendengroep naar Kinnaur in India voor de voltrekking van een polygaam huwelijk. Kinnaur is één van de weinige plekken waar dergelijke huwelijken worden gesloten. De ceremonie vond plaats volgens de lokale tradities, maar is niet rechtsgeldig. Aan de voltrekking ervan ging een zware en langdurige tocht vooraf – Kinnaur ligt zeer afgelegen in het Himalaya-gebergte van India. De tocht is samen met de ceremonie vastgelegd in een avontuurlijke video.

Bruidsschat in Nederland: 911 Carrera
Bij terugkeer in Nederland stond de bruidsschat klaar waar Porsche Marriage uiteindelijk om draaide: een Porsche 911 Carrera. De vier vrienden krijgen deze auto een jaar lang gratis ter beschikking via Share a Porsche. Jasper, Joeri, Casper en Nick hebben elk een eigen sleutel. Via de handige Share a Porsche app kunnen ze onderling afstemmen wie de auto wanneer gebruikt.

Share a Porsche is een Nederlands initiatief. Een innovatieve private-lease-constructie maakt het mogelijk dat in totaal twee, drie of vier personen een Porsche in gebruik nemen. Ze delen op basis van het gewenste aantal kilometers en de totale gebruiksduur het rijplezier en de kosten. Elke Porsche-dealer heeft een eigen Share a Porsche aanbod. Het complete overzicht is evenals een handige calculator voor de maandelijkse kosten per persoon te vinden op www.shareaporsche.nl.

Geef een reactie