Volkswagen

90 pk sterke Volkswagen up! 1.0 TSI nu bij de dealer

De Volkswagen up! met de direct ingespoten 66kW/90 pk sterke 1.0 TSI turbomotor is nu leverbaar bij de Volkswagen-dealer. Deze snelste up! levert prestaties als de eerste generatie Golf GTI en is er ook als beats-uitvoering met het 300 Watt BeatsAudio sound system.

Als het gaat om zijn prestaties doet de up! 1.0 TSI direct denken aan de allereerste Golf GTI. Zo sprint hij binnen 10 seconden van 0-100 km/u en hij haalt een topsnelheid van 185 km/u. De efficiency van directe inspuiting en turbotechnologie betaalt zich uit aan de pomp. Het officiële gemiddelde verbruik van 4,4 l/100 km leidt tot een actieradius van wel 800 km op een volle tank.

De power van Dr. Dre: up! beats
De nieuwe 1.0 TSI is onder meer leverbaar in de unieke up! beats. Hier zorgt Dr. Dre voor extra power met het BeatsAudio sound system met een achtkanaals 300 Watt versterker, een digitale sound processor en zes high end speakers. Ook inbegrepen zijn 15 inch lichtmetalen ‘Radial’ velgen, Beats-striping, Beats-instaplijsten en –bekleding, het Beats-dashpad, rood of zwart gekleurde spiegelhuizen, donker getinte ramen achter, gekleurde veiligheidsgordels, chroomaccenten in het interieur, interieur-sfeerverlichting, etc. De swingende Volkswagen up! beats 1.0 TSI is er vanaf 14.790 euro*.

De kracht van luxe
Ook de high up! is er met de nieuwe motor. Deze uitvoering heeft standaard zes airbags, led-dagrijverlichting, elektrische bediening van voorportierramen en spiegels, ISOFIX-bevestigingspunten achter, Radio Composition Phone, USB-aansluiting, centrale deurvergrendeling, boordcomputer Plus, regensensor, automatische lichtschakeling met ‘Coming/leaving home’-functie, City Emergency Braking, lichtmetalen velgen, Climatic airco, smartphone-integratie met navigatie app, Park Distance Control, Cruise Control, mistlampen vóór met bochtverlichting, interieur-sfeerverlichting en meer. De Volkswagen high up! 1.0 TSI is leverbaar vanaf 15.251 euro*.

De up! 1.0 TSI is nu bij de Volkswagen-dealer verkrijgbaar. Hij is ook volledig online te bestellen via het Volkswagen Abonnement private lease vanaf 278 euro per maand.
* Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW en BPM en exclusief advieskosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

Geef een antwoord