Renault

Renault onthult nieuwe conceptcar op de Autosalon van Parijs: TreZor

Renault heeft tussen 2012 en 2016 het volledige productaanbod vernieuwd en heeft nu de jongste line-up van alle merken in Europa(1). De TreZor markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Renault-design, terwijl de naam van het model doet denken aan een felbegeerd en veelzijdig object dat nog moet worden ontdekt en onderzocht. De letter ‘Z’ refereert aan zijn volledig elektrische Z.E.-aandrijflijn(2).

De nieuwe TreZor wordt donderdag 29 september 2016, op de Autosalon van Parijs, om 9.15 uur op de Renault-stand (Hal 1) onthuld door Carlos Ghosn en Laurens van den Acker.

(1): In 2016 bedraagt de gemiddelde leeftijd van de Renault-modellen drie jaar en twee maanden
(2): Z.E.: nul emissie bij gebruik op de openbare weg

Geef een reactie