Fiat

Fiat Professional partner achtvoudig wereldkampioen motorcross Tony Cairoli

Fiat Professional en Tony Cairoli trekken tot 2018 met elkaar op. Het Italiaanse bedrijfswagenmerk is sinds dit jaar officieel partner van FIM Motocross Wereldkampioenschap (MXGP) en gaat nu de samenwerking aan met de Italiaan Tony Cairoli die achtvoudig wereldkampioen motorcross is.

Passie, vastberadenheid en dynamiek: op basis van deze waarden vinden Fiat Professional en Tony Cairoli elkaar. Het sporticoon voegt daar aan toe: “We zijn allebei Italiaans en gaan voor het hoogst haalbare binnen ons vakgebied. Ik ben verheugd Fiat Professional officieel te vertegenwoordigen en kijk ernaar uit om dagelijks met mijn nieuwe Fullback naar de racetracks te rijden om te trainen.”

Fiat Professional is naast officieel partner van FIM Motocross ook de samenwerking aangegaan met Motocross of Nations 2016. Het Italiaanse team wordt aangevoerd door Tony Cairoli. Het evenement vindt plaats op 24 en 25 september op het circuit van Maggiora (Novara). Hier nemen 38 landen het tegen elkaar op. Elk team bestaat uit drie coureurs uitkomend in de klassen MXGP, MX2 en Open.

De achtvoudig werelkampioen Tony Cairoli werd afgelopen seizoen tweede met 647 punten. Een knappe prestatie gezien zijn zware blessure aan het begin van dat seizoen. Dit seizoen wist hij de races in België, Italië en Groot-Brittannië op zijn naam te schrijven.

Tony Cairoli rijdt voortaan Fiat Fullback. De Italiaanse pick-up toont tijdens elke FIM Motocross race weer zijn mogelijkheden aan het publiek op gebied van configuraties en bouwkwaliteit. De Fiat Fullback wordt hiernaast ook ingezet bij de Motocross of Nations 2016.

160923_fiat-professional_tony-cairoli_01

Geef een antwoord