Seat

Urban concept store by Seat Ateca

Seat heeft de ‘Urban concept store by Ateca’ in het centrum van Utrecht geopend. In deze bijzondere pleisterplaats kunnen bezoekers gratis genieten van een coffee cortado en tegelijkertijd hun mobiele telefoon draadloos opladen. Uiteraard is er virtueel ook ruimte voor de nieuwste SEAT: de stoere en veelzijdige Ateca. De Urban concept store is de gehele maand september geopend.

De Urban concept store by Seat Ateca aan de Lange Viestraat 2 in Utrecht ademt in alles de sfeer van Barcelona. Voor het winkelend publiek is de Urban concept store in het hart van de Domstad een aangenaam rustpunt. Aan de ruime ‘stamtafel’ wordt bijvoorbeeld gratis een typisch Spaanse coffee cortado geserveerd. De concept store is daarnaast óók een winkel: met de nieuwste Seat-collectie kan iedereen zichzelf een trendy urban look aanmeten. Tijdens de koffie en/of het passen van de nieuwe outfit wordt de mobiele telefoon bovendien draadloos opgeladen.

Seat Ateca: geboren en getogen in Barcelona
De Ateca is de eerste SUV van Seat. Hij is stoer, veelzijdig en efficiënt. Bovendien is hij ‘inspired by’ en ‘created in’ Barcelona. Deze maand debuteert de Ateca in Nederland en dus staat de nieuweling centraal in de Urban concept store in Utrecht. Iedereen krijgt de mogelijkheid om digitaal een hoogstpersoonlijke Ateca samen te stellen. Het resultaat is in bijna levensgroot formaat te zien op het grote scherm in de store. Uiteraard is het ook mogelijk om aansluitend een stap verder te gaan: in de store is een afspraak voor een proefrit snel gemaakt. Wie dat doet, maakt bovendien kans op een trip naar Barcelona – uiteraard inclusief een Ateca-testdrive.

Zelfs het verlaten van de Urban concept store is inspirerend: iedere bezoeker krijgt het fraaie Inside Ateca mee – een lifestyle magazine waarin Spaans temperament en de Seat Ateca centraal staan.

Geef een antwoord