Renault

De nieuwe Renault Mégane Estate

Renault presenteert de geheel nieuwe Mégane Estate, de vierde generatie met deze naam. Renault verkocht van de vorige generatie, de Mégane Estate III, sinds de introductie in 2009 tot en met juni 2016 meer dan 47.000 exemplaren in Nederland.

In het competitieve C-segment onderscheidt de nieuwe Mégane zich door zijn dynamische vormgeving en kenmerkende lichtsignatuur. De nieuwe, elegante, dynamische Renault Mégane Estate van de vierde generatie is leverbaar met alle voorzieningen, technologie en motoren die ook voor de hatchback-versie leverbaar zijn.

Het interieur van de nieuwe Mégane Estate is flexibel in te delen – een van de bijzondere kwaliteiten van de auto – met onder meer een uiterst flexibel in te delen bagageruimte en de langste laadruimte in het segment van de Mégane Estate: maximaal 2,7 meter.

De nieuwe Mégane Estate GT, onthuld op de Autosalon van Genève van dit jaar, biedt een combinatie van een vormgeving die nadrukkelijk het DNA van Renault Sport in zich heeft, een groot laadvermogen en 4CONTROL-technologie met vierwielbesturing.

De Renault Mégane Estate GT wordt aangedreven door de Energy TCe 205 EDC-motor, die speciaal aan deze versie is voorbehouden.

De nieuwe Mégane Estate staat nu in de showroom van de Renault-dealer.

In de periode 15 t/m 25 september a.s. is het Salon de Promotion bij de Renault-dealer. Wie in die periode zijn auto inruilt voor een nieuwe Renault, ontvangt extra inruilwaarde. Verder zijn er tijdens de Salon de Promotion zeer uiteenlopende aanbiedingen voor alle modellen van Renault.

Geef een reactie