Jaguar

De Jaguar XE Corporate Edition: de voordelen van 21% bijtelling

Jaguar presenteert de Corporate Editions van de succesvolle XE. Deze uitvoeringen zijn bedoeld voor zakelijk rijders, zijn zeer compleet uitgerust en komen bij aanschaf in 2016 nog gedurende vijf jaar in aanmerking voor 21% bijtelling (vanwege 99 gram CO2/km). Die bijtelling wordt bovendien berekend over catalogusprijzen waarin een klantvoordeel oplopend tot ruim € 3.250,- is verwerkt. De prijzen van de Jaguar XE Corporate Edition lopen uiteen van € 41.250,- tot € 47.490,-. Daarmee heeft de Corporate Edition een zeer concurrerende prijsstelling.

De Jaguar XE Corporate Edition is er om te beginnen op basis van de Pure-uitvoering met de 120 kW/163 pk sterke 2.0 turbodieselmotor en handgeschakelde versnellingsbak. De standaarduitrusting van dit model omvat ook het Business Pack met InControl Touch SD Navigatie, inclusief spraakbediening, regen- en lichtsensor en Park Distance Control (PDC) achter. De XE Corporate Edition Pure met 21% bijtelling is er vanaf € 41.250,- en het klantvoordeel bedraagt € 1.357,-. De leasebedragen starten bij € 659,- per maand (o.b.v. 60 maanden en 100.000 km).

XE Corporate Edition ook op basis van Prestige- en R-Sport-uitvoeringenOok de XE Prestige, die focust op luxe, en de sportief getinte XE R-Sport met de 2.0 D (120 kW/163 pk) zijn er als Corporate Edition. Ze worden standaard geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak. De geavanceerde achttraps automaat is optioneel. Ook deze Corporate Editions vallen bij aanschaf in 2016 gedurende vijf jaar in de gunstige 21%-categorie van de fiscale bijtelling. Voor beide modellen geldt dat de toch al complete standaarduitrusting wordt uitgebreid met het Premium Business Pack en het Winter Pack. Dat betekent dat ze standaard voorzien zijn van alle extra’s van de XE Corporate Edition Pure, inclusief een achteruitrijcamera, een in delen neerklapbare achterbank, verwarmbare voorstoelen en Bi-Xenon koplampen met LED-dagrijverlichting.

De Jaguar XE Corporate Edition Prestige is er vanaf € 43.990,- (€ 46.490,- met automaat) en de XE Corporate Edition R-Sport vanaf € 44.990,- (€ 47.490,- met automaat). Het klantvoordeel voor deze modellen bedraagt € 3.261,-.

Geef een antwoord