Audi

Audi breidt Adrenalin-aanbod uit

Audi breidt het aanbod Adrenalin-uitvoeringen in de breedte uit. Afgelopen jaar debuteerde de Adrenalin-versie voor de Audi A1 en Audi A5. Met ingang van 2016 zijn ook de A3, A6, Q3 en Q5 in een aantrekkelijke Adrenalin-trim beschikbaar.

Bij Audi staat Adrenalin voor een combinatie van maximaal comfort en luxe met sportieve designfeatures. Afgelopen jaar waren de Audi A1 Adrenalin en A5 Adrenalin al tastbare bewijzen van die filosofie. Nu wordt het Adrenalin-programma uitgebreid voor de A3, A6, Q3 en Q5 modelseries, met voor diverse modellen ook een extra sportieve Adrenalin Sport-variant.

Audi A3 Adrenalin en Adrenalin Sport
In de compacte premium middenklasse introduceert Audi nu voor de A3, A3 Sportback en de A3 Limousine de Adrenalin en Adrenalin Sport. Voor een meerprijs van € 1.550 krijgt de A3 Adrenalin onder meer een middenarmsteun voor, een multifunctioneel 4-spaaks lederen stuurwiel, Xenon plus-verlichting, comfortairconditioning, een navigatiepakket, een S line-exterieur, een lichtpakket en LED instapverlichting met Audi-logo.

De A3 Adrenalin Sport voegt daar onder andere een 3-spaaks afgevlakt multifunctioneel stuur, S line met 16 inch lichtmetalen velgen, het Audi soundsystem, speciale interieuraccenten en een licht- en regensensor aan toe. De meerprijs voor deze versie bedraagt € 2.550 ten opzichte van de reguliere Audi A3.

a3-2Audi A5 nu ook als Adrenalin Sport
De Audi A5 is sinds vorig jaar al in de aantrekkelijke Adrenalin-trim beschikbaar, met onder meer een S line-exterieur, sportstoelen, een chroompakket en MMI Navigatie. Nu krijgt de A5 Adrenalin aanvullend ook het lichtpakket en de LED instapverlichting met Audi-logo.

Geheel nieuw voor de Audi A5 is de Adrenalin Sport-uitvoering. Voor een meerprijs beschikt deze extra sportieve versie bijvoorbeeld over parkeerhulp achter, comfortairconditioning, diefstalalarm, een opberg- en lichtpakket, het Audi soundsystem, S line, een S line-exterieur, lederen armsteunen, metallic- of pareleffectlak en LED instapverlichting met het Audi-embleem.

Voor wat extra is de Audi A5 Adrenalin Sport overigens ook te combineren met de extra sportieve Competition Plus-uitvoering.

a1sportbackadrenalin

 

Audi Q3 Adrenalin
Met ingang van dit jaar staat ook de Audi Q3 voor het eerst als Adrenalin in de prijslijst. Standaard onderscheidt hij zich bijvoorbeeld door volautomatische airco, een navigatiepakket, parkeerhulp achter, een bestuurderinformatiesysteem met kleurenscherm, cruise control, een S line-exterieur, een lichtpakket en LED instapverlichting met Audi-logo.

Audi Q5 Adrenalin en Adrenalin Sport
De Audi Q5 Adrenaline geeft invulling aan de filosofie van comfortabele luxe met sportieve accenten door bijvoorbeeld comfortairconditioning, adaptive light, MMI navigatie, het Audi soundsystem, parkeerhulp plus, diefstalarm, een S line-exterieur en LED instapverlichting met Audi-logo.

De Audi Q5 Adrenalin Sport vormt qua luxe, comfort en sportiviteit de overtreffende trap. Ten opzichte van de Adrenalin beschikt hij extra onder andere over S line met 19” lichtmetalen velgen en armsteunen in leder.

Audi A6 Adrenalin Sport
Voor zowel de A6 Limousine als A6 Avant brengt Audi per direct een Adrenalin Sport-uitvoering uit. Highlights zijn naast de bekende LED instapverlichting met Audi-logo bijvoorbeeld S line, een S line-exterieur, MMI navigatie plus, Audi connect, Ambienteverlichting, diefstalalarm, Audi parkeerhulp plus en tal van andere zaken.

Geef een reactie