Citroën Peugeot Toyota

Nieuwe fase in het samenwerkingsprogramma tussen PSA Peugeot Citroën en Toyota

PSA Peugeot Citroën en Toyota Motor Europe (TME) onthulden dinsdag de nieuwe Citroën SPACETOURER, Peugeot TRAVELLER en Toyota PROACE. Zij zullen beschikbaar komen als MPV-versies voor privégebruik en een shuttle versie voor zakelijk gebruik. Beide fabrikanten bevestigen hiermee dat ze hun samenwerkingsovereenkomst die in 2012 werd ondertekend voortzetten.

De drie voertuigen komen in de loop van de 1e helft van 2016 op de markt en worden voorgesteld op de respectievelijke stands van de drie merken op de Autosalon van Genève in maart 2016.

“We zijn verheugd om vandaag deze drie nieuwe voertuigen voor te stellen als resultaat van de samenwerking met Toyota Motor Europe. Door deze overeenkomst konden we een nieuwe, efficiënte voertuigbasis ontwikkelen om onze klanten over de hele wereld moderne en bijzonder aantrekkelijke producten in hun segment te bieden”, aldus Patrice Lucas, Directeur Programma’s en Strategie bij PSA Peugeot Citroën.

One thought on “Nieuwe fase in het samenwerkingsprogramma tussen PSA Peugeot Citroën en Toyota

Geef een reactie