Jeep

Jeep Wrangler Black Edition II in gelimiteerde oplage naar Nederland

De Jeep Wrangler Black Edition II is gek op zwart en is met 25 stuks gelimiteerd leverbaar. Ook de verlengde Unlimited-uitvoering van de Wrangler is er als Black Edition II. De Jeep Wrangler Black Edition II is er vanaf €84.230, met grijs kenteken vanaf €42.252.

De Jeep Wrangler Black Edition II is gebaseerd op de Sahara-uitvoering en komt ook beschikbaar als verlengde Unlimited. De keuze bestaat uit de 2.8 turbodiesel (200 pk, 460 Nm) of 3.6 Pentastar-benzine (284 pk, 347 Nm). Beide motoren worden altijd gekoppeld aan de vijftraps automatische transmissie. De Jeep Wrangler Black Edition II is te herkennen aan de gitzwarte grille met zeven sleuven, powerdome motorkap, 18-inch zwarte lichtmetalen velgen, Rock Rails aan onderzijde auto, zwarte hardcover voor het reservewiel, matzwarte tankdop, zwarte buitenspiegelkappen en Dual Top-opendaksysteem in carrosseriekleur. Laatstgenoemde bestaat uit een hardtop van drie afzonderlijk verwijderbare panelen in carrosseriekleur en een softtop.
Ook binnenin is het zwarte thema doorgevoerd met zwartleren stoelbekleding, glanzend zwarte sierlijsten en inlegpanelen in het dashboard. Aan luxe geen gebrek met verwarmbare voorstoelen en het Uconnect Multimediasysteem met 6,5-inch touchscreen.

One thought on “Jeep Wrangler Black Edition II in gelimiteerde oplage naar Nederland

Geef een reactie