Fiat

Nieuw en gelimiteerd: Fiat 500 Rivièra Maison

Fiat_500_Riviera_Maison_1Fiat brengt in samenwerking met het Nederlandse interieurmerk Rivièra Maison de 500 Rivièra Maison uit. Deze luxe 500 wordt in een beperkte oplage van 100 stuks geproduceerd en staat voor € 18.495 in de prijslijst.

Volledig in lijn met de filosofie van Rivièra Maison wacht ook in deze speciale Fiat 500 een warm welkom. Zo is de 500 Rivièra Maison gebaseerd op de rijk uitgeruste Lounge-uitvoering en is bovendien uitgerust met luxueuze zwarte leren bekleding van Frau, panoramisch glazen zonnedak en 7-inch TFT-kleurendisplay. Het interieur is uitgevoerd in de kleur ‘Ambiance Ivoor’ en heeft Rivièra Maison-badges op dashboard en instaplijsten. Aan de buitenkant is de auto te herkennen aan de exterieurkleur ‘Bianco Gelato’ (pastel wit), zwart gelakt dak, 16-inch lichtmetalen velgen, chromen spiegelkappen en Rivièra Maison badge op de B-stijl. Onder de motorkap huist de TwinAir Turbo benzinemotor met 80 pk die is gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie.

De Fiat 500 Rivièra Maison is per direct gedurende vier weken te zien bij zes verschillende winkels: Den Haag, Rotterdam Alexandrium, Laren, Heemstede, Hoofddorp en Amsterdam Gelderlandplein. De definitieve verkoop vindt plaats bij de Fiat-dealer. De exclusieve en rijk uitgeruste 500 Rivièra Maison biedt een klantvoordeel tot wel € 1.315 en staat voor € 18.495 in de prijslijst.

Geef een antwoord