Suzuki

Suzuki presenteert 2 wereldprimeurs in Genève

Op 5 maart opent de 85e Internationale Autoshow van Genève haar deuren. Suzuki pakt op deze belangrijke autobeurs uit door maar liefst twee wereldprimeurs te onthullen.

Op de stand van Suzuki in Genève krijgen de spiksplinternieuwe Celerio en Vitara gezelschap van maar liefst twee wereldprimeurs. De iK-2 is een concept van een compacte auto, waarbij tijdens de ontwikkeling het innovatieve thema “Harmonised Force” centraal stond. De iM-4 is een concept van een iconische mini. Dit compleet nieuwe aanbod van Suzuki inspireert haar berijders door het 4×4 dna van Suzuki te combineren met nieuwe technologieën en dit te verpakken in gedistingeerde styling met als thema “Shape the inspiration”.

One thought on “Suzuki presenteert 2 wereldprimeurs in Genève

Geef een antwoord