Seat

Ames Auto Casa uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland

Ames Auto Casa
Ames Auto Casa is uitgeroepen tot de beste SEAT-dealer van Nederland en heeft hiervoor de ‘Best Dealer Award’ ontvangen. Met deze onderscheiding beloont de SEAT-importeur de dealer uit Dordrecht voor de uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en verkoopaantallen.

Reinier de Koning, manager SEAT van Ames Auto Casa, ontving de ‘Best Dealer Award’ tijdens een nationale SEAT-dealerbijeenkomst uit handen van Hans Mulder, directeur van SEAT Nederland. “Ames Auto Casa scoort als vanouds op het gebied van verkoopaantallen door hun relatienetwerk, zowel zakelijk als privé, en heeft in 2014 heel goed gepresteerd met onder andere ons succesnummer, de Leon ST. Daarnaast hebben ze uitstekende resultaten geboekt op het gebied van de andere beoordelingsgebieden waarin klanttevredenheid een grote rol speelt. Het is mooi om te zien dat een grote speler als Ames door hun dedicated aandacht op SEAT deze resultaten boekt,” aldus Hans Mulder.

Strenge criteria
Bij het toekennen van de ‘Best Dealer Award’ toetst de importeur alle SEAT-dealers gedurende een periode van twaalf maanden op strenge criteria. Niet alleen op de verkoopaantallen auto’s, onderdelen en accessoires, maar ook op zaken als klanttevredenheid sales & aftersales, marketing, public relations, klantgerichtheid, deskundigheid en de uitstraling van het dealerbedrijf. In totaal nomineerde SEAT tien dealerbedrijven voor de onderscheiding, waarbij Ames Auto Casa deze week uit de laatste drie overgebleven dealers tot winnaar werd gekroond..

Erkenning voor teamprestatie
Reinier de Koning, manager SEAT van Ames Auto Casa uit Dordrecht, is erg verheugd met deze nationale prijs van SEAT. “Uiteraard zijn we hartstikke trots op het feit dat SEAT ons heeft uitgeroepen tot de beste SEAT-dealer van Nederland. Het is de eerste maal dat deze geweldig mooie onderscheiding ons ten deel valt, en tot ons groot genoegen. Wat we met elkaar als team het afgelopen jaar hebben gepresteerd is ongekend. Dag in dag uit hebben we ons ingezet om op alle fronten, en bovenal op klanttevredenheid, een topprestatie neer te zetten. Het feit dat SEAT Nederland ons daarvoor de erkenning heeft gegeven en Ames Auto Casa tot de beste SEAT-dealer van Nederland heeft uitgeroepen, betekent ontzettend veel voor al onze medewerkers.”

Geef een antwoord