Volkswagen

Kleine wijzigingen voor de Volkswagen up!

UPPer direct voert Volkswagen enkele kleine wijzigingen door voor de up! Het resultaat: minder uitstoot, meer comfort. Alle up!’s met automatische versnellingsbak krijgen standaard BlueMotion Technologies als startstop, die verbruik en emissies verder verminderen. Zo daalt de CO2-uitstoot met gemiddeld 10 g/km. Ook de stoere cross up! (55 kW/75 pk) is er nu met automaat.

Knopje erbij
Ook het comfort van de up! verbetert. Om te beginnen krijgt de up! nu ook in het bestuurdersportier een knop om het elektrische raam aan passagierszijde te bedienen. De move up! en high up! krijgen standaard een verlichte make-up spiegel in de zonneklep aan passagierszijde. De gordelbevestigingspunten vóór worden vier centimeter lager geplaatst – nog comfortabeler voor kleinere inzittenden. Een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel is nu ook mogelijk.

Geef een reactie