Hyundai

Eerste exemplaren nieuwe generatie Hyundai i20 rollen van de band

hyundai i20
Hyundai zet de succesvolle i-lijn voort met de introductie van de nieuwe generatie Hyundai i20. Maandag rolden de eerste exemplaren van de nieuwe stadsauto van Hyundai van de band in de Turkse fabriek in Izmit. Eind november arriveert de nieuwe Hyundai i20 in Nederland en vanaf begin december staan de eerste auto’s bij de Nederlandse Hyundai-dealers.

De nieuwe generatie Hyundai i20 geeft Hyundai de vleugels die de fabrikant nodig heeft om een sleutelrol te gaan spelen in het Europese segment waar de compacte klasse (het B-segment) heerst. De nieuwe Hyundai i20 is langer, breder én lager dan zijn voorganger. Zijn looks zijn volwassen, als van een klasse hoger. De specificaties rijker. De binnenruimte riant.

Hoge verwachtingen in compacte klasse
De nieuwe generatie Hyundai i20 is specifiek ontworpen om te voldoen aan de hoge verwachtingen van Europese automobilisten. De derde generatie van Hyundai’s succesvolle B-segmentauto – waarvan sinds 2002 al bijna een miljoen exemplaren zijn verkocht – is uit op succes en illustreert de enorme progressie die Hyundai in het afgelopen decennium heeft geboekt.

Geef een antwoord