Audi

Audi produceert 500.000ste A1 in Brussel

500000e audi a1Audi AG vierde vorige week in Brussel de productie aldaar van de 500.000ste Audi A1. Onder het toeziend oog van Koning Philippe van België rolde het jubileummodel, een Misano-rode A1 1.4 TFSI S line, afgelopen dinsdag van de productielijn in de Audi-fabriek in Brussel.

De A1-familie is inmiddels vier jaar in productie in Audi’s geavanceerde fabriek in Brussel. Het bijwonen van de jubileumceremonie door Koning Philippe vormde voor de Belgische Audi-medewerkers letterlijk en figuurlijk een kroon op hun werk van de afgelopen vier jaar. Als onderdeel van zijn bezoek aan de Audi-fabriek maakte de Koning kennis met de medewerkers. Ook presenteerde Audi hem de nieuwste technologische productie-ontwikkelingen en het succesvolle model van opleiding en training dat daar wordt toegepast. Een model, waarin Audi de theoretische kennis van lokale scholen in de regio Brussel combineert met praktijkervaring via stageplekken.

Geef een reactie