Volvo

Spot Volvo’s Design Rides tijdens de Dutch Design Week

Volvo Design Rides tijdens de Dutch Design WeekVolvo Design Rides tijdens de Dutch Design Week Volvo Design Rides tijdens de Dutch Design WeekHet zijn er dertig: De Volvo Design Rides, die tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven de bezoekers gratis tussen de verschillende locaties vervoeren. Alle Volvo’s die meerijden in de shuttle service zijn uitgerust met een uniek designobject op het dak.

Zaterdag zijn de deuren van de Dutch Design Week geopend. Volvo is dit jaar onder andere aanwezig als mobiliteitspartner. De inzet van de dertig shuttles zijn hier een onderdeel van. Tevens rijden er vijf Volvo’s rond  voor het VIP vervoer.

Volvo Design Guide
Als extra service biedt Volvo de bezoekers van de Dutch Design Week de mogelijkheid om de Design App te downloaden. Met deze gratis app voor smartphone en tablet navigeer je probleemloos door de hoogtepunten van de Dutch Design Week. Doe dat in zo’n eigenzinnige V40 Cross Country en je bent ook nog eens super snel, comfortabel én veilig op de plek waar je zijn wilt!

Geef een antwoord