Algemeen

TomTom Telematics viert vijftien jaar WEBFLEET

tomtomTomTom Telematics viert deze maand het vijftienjarig bestaan van WEBFLEET, zijn toonaangevende fleet management-platform. TomTom Telematics lanceerde WEBFLEET in 1999 en dat is sindsdien uitgegroeid tot het meest omarmde SaaS-platform in Europa. Het voorziet bedrijven van inzichten in de bewegingen in hun wagenpark, waarop ze beslissingen kunnen baseren.

De afgelopen vijftien jaar is WEBFLEET door organisaties uit vrijwel alle mogelijk denkbare sectoren ingezet: van transport en logistiek, nuts, bouw tot en met maaltijdbezorging, pechhulp en car-sharing. Bedrijven in deze sectoren hebben hun mobiele operaties sterk verbeterd. WEBFLEET houdt de transportbewegingen bij van werkelijk alles; van spaceshuttles tot dixies en van sportofficials tot exotische dieren.

“Onze klantenervaring leert ons dat WEBFLEET bedrijven wereldwijd ongeveer tachtig miljoen euro per maand en meer dan 11,5 miljoen liter benzine per dag bespaart”, zegt Thomas Schmidt, Managing Director van TomTom Telematics.

“Onze innovatieve aanpak van fleet management staat al vijftien jaar als een huis. We blijven WEBFLEET daarnaast continu verbeteren, zodat we onze klanten voorzien van nog slimmere manieren om hun zakelijke doelstellingen te behalen.”

De marktleiderspositie van WEBFLEET is recent erkend door ABI Research dat TomTom Telematics schaarde onder de top 3-bedrijven in de wereld voor commerciële voertuigtelematica.

Geef een reactie