Renault

Renault presenteert nieuwe Espace in Parijs

02-Renault-presenteert-Nieuwe-Espace-25-09-14De Renault Espace is herboren en opnieuw als grote, elegante en robuuste crossover vormgegeven door Renault Directeur Industrial Design Laurens van den Acker. De zeer innovatieve crossover van Renault komt in grote lijnen overeen met de spannend gelijnde concept car Initiale Paris die Renault in 2013 op de IAA van Frankfurt onthulde.

Een hoogtepunt van de nieuwe Renault Espace is het lichte, ruimtelijke, comfortabele en 03-Renault-presenteert-Nieuwe-Espace-25-09-14flexibele interieur, een karaktereigenschap waar ook de eerdere generaties uit de 30-jarige carrière van de van oorsprong full-size MPV bekend om staan. De Renault Espace is nu echter geëvolueerd in een vloeiend gelijnde crossover met opvallende designfeatures als een ‘zwevende’ middenconsole. Het interieur van zowel de vijf- als de zevenpersoonsversie biedt daarbij een tot in detail uitgedachte modulariteit. En ook het design en de bouwkwaliteit heeft de ongebreidelde aandacht van Renault gekregen.

Geef een antwoord