Volvo

Deuren van Volvovesti​gingen weer open: Bekende gezichten onder een nieuwe naam

volvoDe Volvo vestigingen in Zwolle, Meppel, Almelo en Hengelo draaien weer als vanouds. Ze zijn voorzien van een nieuwe naam en een nieuwe eigenaar en het grootste deel van de medewerkers is behouden. Het betreft de vestigingen  ‘Nieuwenhuijse Zwolle’ en ‘Nieuwenhuijse Meppel’ en ‘Harrie Arendsen Almelo’ en ‘Harrie Arendsen Hengelo’. De Volvo dealer Harrie Arendsen (met vestigingen in Doetinchem, Zevenaar en Ruurlo) werd benoemd voor het gebied Almelo, Hengelo en Enschede. Volvo dealer Autobedrijf Nieuwenhuijse (met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Raalte) werd benoemd voor het gebied Zwolle en Meppel.De vestiging in Enschede blijft dicht en de klanten van de Volvovestiging in Enschede kunnen terecht bij de andere vestigingen van Harrie Arendsen. De Volvo dealerbedrijven sloten vorige week na het faillissement van Koops Furness de deuren. Richard Snijders, Algemeen Directeur Volvo Cars Nederland liet eerder al weten blij te zijn met de snelle oplossing binnen het huidige dealer netwerk. Volvo Cars Nederland is zeer tevreden over deze oplossing. “We konden snel handelen, waardoor we alle betrokkenen vlot konden informeren. Het betreft niet alleen klanten, maar ook vele Volvo-collega’s. Dit is een mooie oplossing met de continuïteit van ons merk in de betreffende gebieden én behoud van arbeidsplaatsen voor onze collega’s”, aldus Richard Snijders, Algemeen Directeur Volvo Cars Nederland.

Geef een reactie