Autosport Bentley

Bentley mikt op deelname aan 24u Nürburgring in 2015

racebentley

Rond de 2014-editie van de befaamde 24-uurs race op de Nürburgring in de Duitse Eifel heeft Bentley bekendgemaakt voornemens te zijn in 2015 aan de zware beproeving deel te nemen. De snelheid en betrouwbaarheid van de Continental GT3 raceauto, die is gebaseerd op de stijlvolle Contintental GT coupé, werden recent onderstreept met een klinkende overwinning tijdens de Blancpain Endurance Series-ronde op Silverstone. Nu al blikt Bentley’s autosportdivisie vooruit op volgend jaar, waarin de wereldberoemde 24-uurs race op de Nürburgring op de 2015-kalender van het team komt te staan, naast opnieuw een volledig seizoen in de Blancpain Endurance Series. Andere races worden eveneens overwogen als onderdeel van een uitgebreider autosportprogramma van Bentley, waarin ook mogelijkheden voor klantenteams zullen worden geboden.

Meer details over de raceplannen van Bentley voor 2015 worden in de loop van dit jaar bekendgemaakt.

Geef een reactie