Porsche

Porsche presenteert autosportprogramma op de autoshow van Genève

porschePorsche legt dit jaar tijdens de autoshow van Genève de nadruk op de terugkeer van het merk in de wereld van de autosport. Het hoogtepunt vormt de wereldpremière van de nieuwe Porsche 919 Hybrid en de 911 RSR. Verder presenteert Porsche de Macan S Diesel en beleeft de 911 Targa zijn Europese debuut.

Met de 919 Hybrid strijdt Porsche in autosportseizoen 2014 mee in de hoogste klasse van het World Endurance Championship (WEC). De 24 Uur van Le Mans vormt het onbetwiste hoogtepunt van dit kampioenschap. Nieuwe, op efficiency gerichte regels van het WEC schrijven innovatieve hybride-aandrijvingen voor. De Porsche 919 Hybrid is een racend onderzoekslaboratorium voor de technologie van toekomstige productiemodellen. Net zoals in alle acht races van het WEC wordt het innovatieve prototype op de stand in Genève geflankeerd door de Porsche 911 RSR.

De persconferentie met beide wereldpremières vindt plaats op de Porsche stand op dinsdag 4 maart 2014 om 08:20 uur, GENEVA PALEXPO, hal 1.

Geef een antwoord