Porsche

Durf, inzet en motivatie bepalen kans op nieuwe Porsche

porsche unnamedPorsche daagt autobezitters uit om hun huidige autosleutels in te leveren in ruil voor een gloednieuwe Porsche. Het is vooraf niet bekend om welk model het gaat. De Nederlandse importeur van Porsche wil testen over hoeveel lef potentiële Porsche-rijders beschikken.

Nog voor het eerste exemplaar van een nieuwe Porsche in de showroom staat, wordt deze al – ongereden – aangeschaft. Steeds vaker gebeurt dit ‘simpelweg’ op basis van een foto. Zo was ruim 40 procent van de Panamera in het introductiejaar al besteld nog voordat de eerste wagen in Nederland was gesignaleerd. Bij de Porsche Macan is dat nu al bijna 50 procent. Ook van de nieuwe Porsche 911 Targa, die voor het eerst te zien was op 13 januari, is al ruim 20 procent besteld op basis van de eerste beelden. Dit ervaart Porsche als heel bijzonder. Porsche is benieuwd of mensen ook durven te kiezen als ook de foto en daarmee het type Porsche verhuld blijft.

Porsche.nl/blindtrade
Deelname aan de uitdaging is eenvoudig. Vanaf 3 maart 12:00 uur kunnen autobezitters hun auto blind ruilen tegen een nieuwe Porsche door op Porsche.nl/blindtrade naam, contactgegevens en het kenteken van hun auto achter te laten. Moment van deelname, de waarde van de auto en de kracht van de motivatie zijn doorslaggevend wie uiteindelijk op 31 maart 2014 de sleutels uit handen krijgt van voormalig premier Jan Peter Balkenende en wegrijdt in de nieuwe bolide zonder een cent te betalen. De importeur van Porsche in Nederland wordt eigenaar van de ingeleverde auto.

Geef een antwoord