Porsche

Maria Sharapova presenteert haar Porsche Panamera GTS

Lavoitureporsche7Porsche ambassadrice Maria Sharapova presenteert haar interpretatie van de Porsche Panamera GTS: de Porsche Panamera GTS “by Maria Sharapova”. De toptennisster deed dit na een bezoek aan haar geboortestad Sochi. Deze Panamera illustreert hoe een in serie gebouwd model zich laat transformeren tot een unieke auto dankzij exclusieve, individuele opties. De Panamera GTS “by Maria Sharapova” biedt een combinatie van design en exclusiviteit die past bij een tennisster van haar niveau.

‘De ontwikkeling en realisatie van deze persoonlijke Porsche Panamera waren uitdagend. Ik werd mij nog meer bewust van design en ik kon mijn persoonlijke stijl inbrengen. Zelf zie ik mij behalve als atleet, ook als designer. Ik heb al een collectie luxe-accessoires, stoffen en zelfs snoepwaren ontworpen,’ aldus Sharapova. ‘Ik had nooit gedacht dat ik ooit een auto, laat staan een Porsche, aan mijn repertoire zou mogen toevoegen.’

Ongewone wensen
De Porsche Panamera GTS “by Maria Sharapova” onderscheidt zich door tal van opties. Ze zijn afkomstig van Porsche Exclusive dat exclusieve extra’s biedt en in staat is de meest ongewone wensen van klanten te laten uitkomen. Natuurlijk voldoet Porsche Exclusive aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen van Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Stuttgart. De extra’s sluiten perfect aan op het omvangrijke optieprogramma dat beschikbaar is voor de Panamera.

De spierwitte Panamera GTS “by Maria Sharapova” kent een serie stijlvolle exterieuraccenten. Hij is voorzien van LED-koplampen met zwarte afwerking en Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+), donkergekleurde LED-achterlichtunits en zwarte uiteinden van de sportuitlaat. De 20 inch Panamera Sport velgen sluiten er perfect op aan door hun hoogglans zwarte afwerking.

Witte sleutel
Tot de opties van de Porsche Panamera GTS “by Maria Sharapova” behoort een uitgebreide lederen interieurafwerking. De stiknaden zijn uitgevoerd in de kleuren Crema en Dunkelgrau. De wijzerplaten van het instrumentenpaneel hebben dezelfde kleur als de carrosserie (Carrera White) wat ook geldt voor de sleutel van de auto. De hoofdsteunen voor- en achterin zijn voorzien van het Porsche wapen in reliëf. De armsteunen bij de middenconsole hebben het opschrift Panamera GTS gekregen. Als stijlvol en sportief accent zijn de dorpels met carbon afgewerkt en voorzien van de aanduiding “Maria Sharapova”.

De Porsche Panamera GTS is voorzien van een 4,8-liter V8-motor die 324 kW (440 pk) levert bij 6.700 tpm. De acceleratie van nul naar honderd kilometer per uur voltrekt zich in 4,4 seconden. De topsnelheid bedraagt 288 km/u.

Lavoitureporsche1

 

Geef een antwoord